Menu
P

Veiligheids Checklijst Aannemers, VCA


Wij verzorgen de cursus VCA-Basis en VCA-Vol. op onze vaste locatie in Amsterdam en bij u in huis.

Steeds vaker verlangen opdrachtgevers van hun aannemers dat zij in het bezit zijn van een VCA diploma. Op deze wijze weet de opdrachtgever dat de werknemers op de hoogte zijn van gevaren die bij werkzaamheden aanwezig kunnen zijn en daar adequaat mee om kunnen gaan. Het VCA diploma voorziet in die behoefte. 

Met dit diploma op zak kan aangetoond worden dat u de basiskennis bezit van wet- en regelgeving en dat u weet hoe te handelen bij risicovolle werkzaamheden of in een risicovolle omgeving.

Uitzendorganisatie
Uitzendorganisaties die hun werknemers een VCA opleiding laten volgen kunnen in aanmerking komen voor subsidie. Via het Stoof Sectorplan Uitzendbranche kan de subsidie aangevraagd worden. Wij zijn aangesloten bij het sectorplan en helpen u daarbij.

Ondernemingen
Bedrijven die hun werknemers een VCA opleiding aanbieden kunnen in aanmerking komen voor korting op de opleidingskosten en geldt alleen voor groepen. De opleiding kan bij u in huis verzorgt worden.

Particulier
Het behalen van een VCA diploma versterkt uw positie op de arbeidsmarkt. Uw kansen worden groter met dit diploma op zak waarmee u aantoont dat u uw kennis m.b.t. tot werkzaamheden en werkomgeving op peil houdt. U kunt zich via het open inschrijfformulier aanmelden voor de cursus VCA-Basis of VCA-Vol. Wij wensen u alvast succes met het volgen van de door u gekozen cursus.

Wij hebben gekozen voor een opleidingslocatie in Amsterdam (zuid-oost) mede omdat dit stadsdeel uitstekend te bereiken is met het openbaar vervoer. Met de auto is de locatie goed te bereiken via de A1, A2 en A9, er is voldoende parkeerruimte aanwezig.

 

VCA is investeren in veiligheid 
Al vanaf € 162,00 inclusief lesboek, koffie, thee, frisdrank, lunch en examengelden.

Veiligheid, overal en altijd!


 

Meer: