Menu
P

Wie zijn wij

 
JRWOPLEIDINGEN is een opleider met ruim 30 jaar ervaring in de logistieke branche en richten ons op grote- en middelgrote ondernemingen. Door onze jarenlange ervaring zijn we bekend met de obstakels en valkuilen. Voor de optimale balans tussen training en praktijk zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk oplossingen. Wij zijn van mening dat maatwerk nooit in een standaard omgeving plaats kan vinden en juist daarom komen wij naar u toe, wel zo makkelijk. Theorie en praktijk worden samengevoegd in een, voor uw werknemers, vertrouwde omgeving. Dat kan alleen maar voordelen opleveren en dat vindt u terug in onze prijzen die zeer sterk concurrerend zijn. Bij ons is maatwerk een standaard, dus zonder meerprijs. Het concept van maatwerk is niet nieuw, wel maatwerk zonder meerkosten. Met dit concept zijn wij uniek in Nederland. Samenwerken aan verbetering van de veiligheid binnen uw onderneming is kostenbesparend en verdient zichzelf terug.

Veel opdrachtgevers weten al wie wij zijn en hebben ons leren kennen als integer, betrouwbaar, flexibel en service gericht met een snelle en adequate afhandeling na afloop van elke training. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers zijn wij in staat juist die service te verlenen die u wenst. Het is niet alleen een opdracht in ontvangst nemen. U moet er van op aan kunnen dat opdrachten worden uitgevoerd conform de gemaakte afspraken met het beste resultaat. Een betrokken relatie en het beste advies zijn de basis voor een langdurige vertrouwensband met onze klanten. Daar hechten wij grote waarde aan. 

Wij hebben ons gespecialiseerd in opleidingen bij u in huis en leveren daarvoor maatwerk en dat is bij ons standaard. Dat betekend voor ons je verdiepen in de opdrachtgever, wat zijn de knelpunten en hoe kunnen we het einddoel bereiken. We handelen zorgvuldig met aandacht voor mens en situatie. Om tot een optimale samenwerking en resultaat te komen is een kijkje in de keuken onontbeerlijk. Wij willen weten waaruit de werkzaamheden bestaan en in welke omgeving die werkzaamheden worden verricht. Zo ontstaat er een helder beeld voor de opbouw van de training en welke onderwerpen extra aandacht gegeven moeten worden met herkenbare voorbeelden en een duidelijke uitleg die voor iedereen actueel en begrijpelijk is.

Hoe wij te werk gaan
Na een rondleiding binnen uw bedrijf en een goed gesprek, gaan wij werken aan een doelgerichte presentatie. Hierin worden afbeeldingen en animaties opgenomen die betrekking hebben op uw bedrijfssituatie met alle aspecten die aan de orde moeten komen zoals bijvoorbeeld uw veiligheidsregels. Veiligheidsregels zijn per definitie specifiek opgesteld per bedrijf en bedrijfssituatie. Geen enkele bedrijfssituatie is gelijk.

Opleidingskosten
De opleidingskosten voor u zijn blijvend laag. Wij hanteren geen prijs per persoon maar een dagtarief voor onze werkzaamheden. Door de lage kosten wordt het voor u mogelijk gemaakt makkelijker een training in te plannen, wanneer u maar wilt. Groepen mogen niet groter zijn dan 6 personen. Zo kan er voldoende aandacht besteed worden aan alle deelnemers en wordt de kwaliteit gewaarborgd. Het enige wat wij van u vragen is het beschikbaar stellen van ruimte en rijdend materieel.

Uw voordelen:

  • Lage opleidingskosten
  • Eén aanspreekpunt
  • Maatwerk, zonder meerkosten
  • Mogelijkheid trainingen te combineren 
  • Gecertificeerd personeel
  • U voldoet aan de eisen zoals gesteld in de Arbowet
  • Eerlijk advies m.b.t. uw mogelijkheden
  • Kwaliteit die u wenst

Bekijk de opleidingen die wij u, als bovenstaand beschreven, kunnen aanbieden.